today-is-a-good-day
شنبه, آوریل 27, 2024
تلفن: 09120742891
ایمیل: amir.d@skillpro.ir

آموزش رایگان ماکرونویسی در اکسل و برنامه نویسی VBA

زبان برنامه نویسی وی بی ای (Visual Basic for Applications (VBA نوعی زبان برنامه نویسی است که توسط مایکروسافت  و با هدف کنترل قسمت های مختلف نرم افزارهای این کمپانی طراحی شده است. بسیاری از کارهایی که شما میتوانید با استفاده از ماوس و کیبورد انجام دهید با استفاده از زبان ویژوال بیسیک و ماکرونویسی در اکسل نیز قابل انجام است. برای مثال همانطور که شما در اکسل میتوانید یک نمودار طراحی کنید، با استفاده از زبان وی بی نیز میتوانید این کار را انجام دهید. اما ممکن است سوال کنید که دیگر چه نیازی با یادگیری زبان VBA وجود دارد؟

 

ماکرونویسی در اکسل

تمام حقوق مادی و معنوی این آموزش های رایگان متعلق به سایت Skillpro.ir می باشد و انتشار همه یا بخشی از فیلم ها در سایت ها، کانال تلگرامی و سایر دوره های آموزشی (چه به صورت رایگان و چه پولی) خلاف اخلاق می باشد. برای تهیه فیلم ها و مطالب آموزشی این وبسایت، وقت و هزینه بسیار زیادی صرف شده تا به رایگان در اختیار شما قرار گیرد. در صورتی که این آموزش ها را مفید دیدید لینک این صفحه را با دوستان و کاربران خود به اشتراک بگذارید.

فیلم های آموزشی رایگان ماکرونویسی در اکسل و برنامه نویسی vba

در اینجا قصد داریم بیش از 20 قسمت فیلم آموزشی رایگان با موضوع برنامه نویسی وی بی ای از ضبط ماکرو تا یادگیری مباحث مقدماتی برنامه نویسی و ماکرونویسی رو بهتون آموزش بدیم. طول هر فیلم آموزشی کمتر از 10 دقیقه هست. در این فیلم های آموزشی 10 دقیقه ای سعی میکنیم کلی مطلب و نکته آموزش بدیم تا با قدرت اکسل بیشتر و بیشتر آشنا بشید.

قسمت اول: معرفی روش های مختلف ضبط ماکرو در اکسل

اولین قدم در یادگیری ماکرونویسی در اکسل، یادگیری ضبط یک ماکرو ساده در اکسل هست. وقتی یک ماکرو ضبط می کنید اکسل قدم به قدم کارهایی که انجام میدید رو ضبط میکنه. یعنی هر موقع خواستید

بدونید اکسل یک کار خاص رو چطور انجام میده، کافی هست ماکرو مربوط به اون ضبط کنید. برای مثال اگر بخواید کد رنگ کردن پس زمینه یک سلول رو یاد بگیرید نیاز به هیچ کار خاصی نیست. کافی هست یک ماکرو ضبط کنید و بعد کدهای ماکرو ضبط شده خودتون ببینید. البته در اوایل کار ممکنه یک مقدار گیج کننده باشه ولی بعد از یادگیری مفاهیم اولیه برنامه نویسی خواهید دید که ماکروها چقدر می تونن کمک کننده باشن.

قسمت دوم: پنجره ضبط ماکرو در اکسل

بعد از اینکه روش ها مختلف ضبط ماکرو رو یاد گرفتید، حالت نوبت این هست که با پنجره ضبط ماکرو و گزینه های اون بیشتر آشنا بشید.

قسمت سوم: ضبط ماکرو و معرفی خاصیت relative

در بسیاری از مواقع لازم هست ماکرونویسی به صورتی باشه که از یک سلول خاص شروع نشه. برای مثال شما میخواهید از هر کجایی که کلیک کردید تا انتهای سطر پس زمینه به رنگ زرد تغییر کنه. در اینجا اصلا مهم نیست سلول شروع شما A1 هست یا G50. برای اینکه این مدل ماکرو ها رو ضبط کنید باید از خاصیت relative استفاده کنید.

قسمت چهارم: ذخیره فایل های دارای ماکرو و فرم

حالا که ماکرو خودتون ضبط کردید باید به فرمت مناسب فایل اکسل رو ذخیره کنید. اگر اکسل خودتون با فرمت xlsx ذخیره کنید پس از باز کردن فایل خواهید دید هیچ ماکرویی ذخیره نشده. پس ممکنه شما ساعت ها زحمت بکشید ولی با اشتباه در ذخیره سازی همه ماکروها رو از دست بدید. این فیلم اموزشی رو ببینید تا با فرمت های ذخیره سازی ماکرو بیشتر آشنا بشید.

قسمت پنجم: ماهیت فایل های اکسل و فرمت xlsb

شاید برای شما هم جالب باشد که یک فایل اکسل دقیقا چیست! فرمت xlsb چه تفاوتی با سایر فرمت ها دارد؟ ایا میشه با ذخیره سازی فایل ها با فرمت xlsb سرعت افزایش و حجم فایل کاهش داد؟

قسمت ششم: روش های فراخوانی ماکروها

بعد از اینکه ماکرو خودتون ضبط کردید و یاد گرفتید چطور فایل ها خودتون ذخیره کنید حالا وقت اون رسیده که ماکروهای خودتون اجرا کنید. تا حالا فکر کردید چطور میشه به اکسل خودتون منو اضافه کنید و به راحتی به ماکروهای خودتون دسترسی داشته باشید؟!!! همچین یک کار خلاقانه با نمودارهای اکسل انجام میدیم. هر موقع لازم داشتیم با یک کلیک نمودار خودمون بزرگ میکنیم.

قسمت هفتم: معرفی پنجره ویژوال بیسیک و اشیاء در برنامه نویسی

حالا که تا حدودی با ضبط ماکرو آشنا شدید نوبت این هست که وارد دنیای برنامه نویسی بشید. خیلی ها ممکنه از برنامه نویسی بترسن یا شاید فکر کنن چه کار عجیب و غریبی هست. ولی به شما نشان خواهید داد که برنامه نویس شدن کار بسیار ساده ای هست. در این آموزش به سادگی شروع به یادگیری مبانی ماکرونویسی در اکسل و با بخش های مختلف پنجره برنامه نویسی آشنا خواهیم شد.

قسمت هشتم: معرفی شی range در ماکرونویسی

سلول ها و بازه ها در اکثر کدهایی که در ماکروها می نویسید استفاده میشن. یا از یک سلول یا بازه ای از سلول ها مقدارهایی رو میخونید یا مقدارهایی رو در سلول ها و بازه ها ذخیره می کنید. گرفتن بازه ها در ماکرونویسی در اکسل بسیار شبیه به کاری هست که در فرمول نویسی انجام میدیم. یعنی می تونیم یک سلول رو بگیریم مثلا A1 یا بازه ای از سلول ها رو انتخاب کنیم، مثلا A1:C10 یا به صورت ترکیبی این کار انجام بدیم. برای اشنایی بیشتر فیلم آموزشی زیر رو ببینید.

قسمت نهم آموزش ماکرونویسی: معرفی اشیاء در برنامه نویسی

اگر مفهوم شی در ماکرو نویسی اکسل خوب متوجه بشید تقریبا نصف راه رفتید. یعنی به راحتی می تونید ماکروهایی که ضبط می کنید متوجه بشید و از اونها استفاده کنید و به راحتی ماکرونویسی کنید. اشیا در ماکرونویسی در اکسل بسیار مشابه اشیا در جهان واقعی است. منظومه شمسی را در نظر بگیرد. زمین یکی از اشیا منظومه شمسی است. انسان یکی از اشیا زمین هست. دست ما یک شی از بدن ماست. در اکسل هر شیت یک شی از فایل اکسل است. هر سلول یک شی از شیت های اکسل است. پس می توانیم به این صورت بنویسیم:

excel file –> Sheet1 –>cells A1

قسمت دهم: معرفی property یا صفت ها در ماکرونویسی

هر شی دارای یک سری ویژگی یا صفت هست. مثل رنگ ماشین که می تون آبی یا سفید باشه، یا صورت ما که میتونه گرد یا بیضی باشه، اشیاء اکسل هم می تونند داری یک سری ویژگی باشن که می تونیم اونها رو تغییر بدیم. برای مثال هر سلول اکسل میتونه ویژگی رنگ پس زمینه داشته باشه. یا هر نمودار در اکسل میتونه طول و عرض مختلف به خودش رو داشته باشه و …

قسمت یازدهم معرفی صفت های value و text در شی range

حالا وقت اون رسیده که کم کم با مفاهیم اولیه در برنامه نویسی اشنا بشید. کار خودمون با سلول ها شروع می کنیم. تقریبا ممکن نیست در اکسل ماکرویی بنویسد که از سلول ها در اون استفاده نشده باشه. در این فیلم آموزشی تفاوت text و value در سلول با هم خواهیم دید. همون طور که میدونید ما در هر سلول اکسل یک مقداری وارد میکنیم و با استفاده از فرمت ها می تونید ظاهر اون تغییر بدیم. به چیزی که در ذات یک سلول هست می تونید با استفاده از value دسترسی داشته باشیم. اگر بخواهیم چیزی که در حال نمایش هست رو بگیریم می تونیم از صفت text استفاده کنیم.

قسمت دوازدهم استفاده از row و column در ماکرونویسی اکسل

همیشه گفتیم که مطالب ساده زمینه ساز انجام کارهای پیچیده و پیشرفته هستن. مثلا شاید گرفتن شماره سطر و ستون یک سلول در نگاه اول کار ساده و پیش و پا افتاده ای باشه ولی اگر بخوایم مقدارهای یک جدول براساس شماره سطر یا ستونش فراخوانی کنیم یا تغییر بدیم یا یکسری محاسبات انجام بدیم، یا با استفاده از تابع match شماره ستون داشته باشیم و حرکت های مختلف بزنیم، اون موقع همین مطلب ساده بسیار کاربرد پیدا میکنه.

قسمت سیزدهم: صفت address در ماکرو نویسی اکسل

در ماکرو نویسی گفتیم که سلول ها بسیار مهم و پرکاربرد هستند. در بسیاری از برنامه ها نیاز به گرفتن آدرس سلول ها و بازه ها است. در این آموزش روش کار با صفت address و تنظیمات مختلف اون پرداخته میشه.

قسمت چهاردهم: صفت formula در برنامه نویسی اکسل

در ماکرو نویسی گفتیم که سلول ها بسیار مهم و پرکاربرد هستند. مقدارهایی که در داخل یک سلول هستن به صورت ساده در سه صفت قرار می گیرند:
فرض کنید توی سلول A1 تابع زیر نوشتید:

=sum(10000,25000,450)

و فرمت عددی جدا کردن هزارگان رو انتخاب کردید. نتیجه محاسبه بالا عدد 35,450 خواهد شد.

1- صفت value: مقدار ذاتی (یا نتیجه فرمول بدون فرمت) به ما میده.

range("A1").value=35450

2- صفت text: مقدار نمایشی یک سلول (به همراه فرمت های عددی) رو به ما نمایش میده.

range("A1").text = 35,450

3- صفت formula فرمول داخل سلول نمایش میده.

=range("A1").formula = "=sum(10000,25000,450)"

قسمت پانزدهم: چسباندن رشته ها در ماکرونویسی اکسل

همانطور که در فرمول نویسی چسباندن رشته ها خیلی کمک کننده هست و از مفاهیم پایه ای محسوب میشه، در ماکرو نویسی هم بسیار از چسباندن رشته ها استفاده می کنیم.
در فرمول نویسی از علامت & برای چسباندن دو متن یا دو مقدار استفاده می کردیم. در برنامه نویسی VBA هم از همین علامت استفاده می کنیم. در این فیلم آموزشی چند مثال رو با هم بررسی می کنیم.

قسمت شانزدهم: تغییر فرمت سلول ها با ماکرونویسی

ممکن است با شرایطی رو به رو شوید که بخواهید فرمت های سلول ها را به صورت تکراری تغیر دهید. یا بخواهید بازه ای از سلول  ها را در چندین شیت یا فایل فرمت آنها را تغییر دهید. برای این کار با ضبط کردن یک سلول و استفاده از یک حلقه به راحتی می تونید این کار انجام دهید. فرمت یک صفت سلول است. پس می توانید فرمت یک سلول با استفاده از صفت numberformat تغییر دهید. برای مثال اگر بخواهیم فرمت بازه A10 تا D20 رو تغییر دهیم و اعداد به صورت سه رقم سه رقم از هم جدا شوند و بدون اعشار باشند، کافی هست از دستور زیر استفاده کنیم.

range(“A10:D20″).numberformat=”#,###”

برای توضیحات بیشتر فیلم آموزشی رایگان تغییر فرمت با استفاده از ماکرونویسی را در زیر ببینید.

قسمت هفدهم: استفاده از صفت فونت در برنامه نویسی وی بی ای اکسل

در نرم افزارهای گروه آفیس هر کجا متنی داشته باشید می تونید از صفت فونت برای تغییر دادن نام فونت، بولد بودن، ایتالیک بودن و سایر مشخصات فونت استفاده کنید. مثلا می خواهید چندین فایل اکسل با ده ها شیت رو فونتش به b nazanin تغییر بدید. به جای اینکه به صورت دستی این کار انجام بدید، کافی هست صفت فونت سلول های فایل را به b nazanin تغییر بدید. همچنین برای نمودارها هم می تونید از این روش استفاده کنید. در ضمن در اکسل می توان دو نوع فونت تعریف کرد. فونت مربوط به کلمات لاتین و فونت کلمات فارسی. در این آموزش با این صفت بیشتر آشنا بشید.

 

قسمت هجدهم: استفاده از رویدادها در برنامه نویسی Vba و ماکرو نویسی

یکی از قابلیت های بسیار فوق العاده ای که برنامه نویسی وبی بی ای و ماکروها به شما میدن، استفاده از رویدادها یا همون event ها در برنامه است. رویدادها در اکسل به این صورت کار می کنند که اگر یک اتفاقی در اکسل بیفته یک کدی اجرا بشه. مثلا وقتی فایل باز میشه، یا فایل ذخیره میشه یا در یک سلول تغییر ایجاد میشه یا …. به صورت کلی هر کاری که توی اکسل انجام میدید در حال صدا زدن یک رویداد هستید. فرض کنید تصمیم دارید وقتی یک سلول در یک شیت تغییر کرد فیلتر پیشرفته شما اجرا بشه. پس در اینجا باید از رویداد change استفاده کنید.
 

اگر تا اینجای کار از آموزش ها خوشتون اومد توصیه می کنم برای آموزش بیشتر می تونید دوره برنامه نویسی وی بی ای شامل 12 ساعت فیلم آموزشی رو از لینک زیر تهیه کنید:

دوره آموزشی برنامه نویسی VBA در اکسل (سطح یک)

ساخت فرم با قابلیت سرچ در vba اکسل

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که بخواهید از میان لیستی طولانی اسامی یا محصولاتی را انتخاب کنید. به جای اسکرول کردن و پیدا کردن اسم می تونید از یک فرم با قابلیت سرچ استفاده کنید. این ویدئو رو ببینید و از لینک زیر فایل اونو دانلود کنید.

دانلود فایل اکسل ساخت فرم با قابلیت سرچ

 

مزایای ماکرونویسی در اکسل و استفاده از زبان برنامه نویسی VBA

شاید این سوال برای خیلی ها مطرح بشه که چرا باید از برنامه نویسی Vba و ماکرونویسی در اکسل استفاده کنیم؟ شاید مطالعه مزایای استفاده از vba به شما در این زمینه کمک کند. فرد متخصص می داند که هر ابزار چه کاربردی دارد و در کجا باید از آن استفاده کند. شاید یک کار را بتوان توسط 4-5 روش انجام داد، اما بهترین روش کدام است؟ هر چه دانش شما در زمینه اکسل بیشتر باشد راحت تر و سریع تر به جواب خواهید رسید.

صرفه جویی در زمان با ماکرونویسی در اکسل

کدهای VBA بر اساس ظرفیت های ویندوز شما میتوانند سرعت بسیار بالایی داشته باشند. به این معنی که VBA میتواند سرعت شما را تا حد غیر قابل وصفی نسبت به انجام کارها به صورت دستی بالا ببرد. برای مثال، فرض کنید می بایست 10 فایل را باز کنید، آنها را پرینت کنید و سپس فایل ها را ببندید. احتمالا این کار، حدود 3 دقیقه یا بیشتر از شما زمان خواهد گرفت. اما ویژوال بیسیک این کار را در مدت چند لحظه انجام خواهد داد.

کاهش خطا با ماکرونویسی در اکسل

حتما برای شما نیز به کرات رخ داده است که اشتباها بر روی فایل های اشتباهی کلیک میکنید، یا در تایپ خود دچار اشتباه می شوید و … . VBA هیچ وقت دچار خطا و اشتباه نخواهد شد و این موضوع میتواند به خصوص در انجام کارهای حساس بسیار حیاتی باشد. البته سوء تفاهم نشود اگر شما با استفاده از کدهای VBA برنامه نویسی اشتباهی داشته باشید، VBA نیز کار را به اشتباه انجام خواهد داد. ولی اگر کدها یکبار به درستی نوشته شوند، همیشه به درستی عمل خواهند کرد.

انجام کارهای تکراری با ماکرونویسی در اکسل

در بسیاری از مشاغل کارکنان دائما کارهای تکراری انجام میدهند و حتی اتفاق می افتد که سالها یک کار را به صورت روزانه دقیقا تکرار میکنند. این موضوع علاوه بر فرسودگی کارکنان، انرژی و منابع سازمان را نیز هدر میدهد. بسیاری از این کارهای تکراری را VBA با سرعت و بدون بروز هیچ خطایی برای شما انجام خواهد داد. این ویژگی، همانطور که در آینده بیشتر به صورت عملی به آن خواهیم پرداخت، از اصلی ترین مزایای زبان برنامه نویسی VBA است.

هماهنگی با سایر نرم افزارها با ماکرونویسی در اکسل

شما میتوانید علاوه بر اکسل، در نرم افزارهای دیگری مثل WORD، Access،Powerpoint ،Outlook و بسیاری از نرم افزارهای دیگر مثل خود ویندوز از VBA استفاده کنید. داستان به همینجا ختم نمیشود و شما میتوانید VBA را در اکسل استفاده کنید و از این طریق دیگر نرم افزارها مثل Word و powerpoint را کنترل کنید؛ بدون اینکه نیاز باشد سند ورد و پاورپیونت را باز کنید.

معنای برنامه نویسی

تعریف ساده برنامه نویسی به صورت عمومی “نوشتن کلمات به شکلی که کامپیوتر قادر به فهم آن باشد” است. زبان های برنامه نویسی و روش های مختلفی برای برنامه نویسی وجود دارد، که در این مطلب نمیگنجد و استفاده از هرکدام از این زبان ها و روش ها بستگی به کاری دارد که قصد انجام آن را دارید و پیامی که میخواهید به کامپیوتر منتقل کنید.

تفاوت بین ماکرونویسی در اکسل و برنامه نویسی VBA؟

یکی از سوالاتی که معمولا توسط مهارت آموزان برنامه نویسی VBA مطرح میشود، تفاوت بین ماکرونویسی و برنامه نویسی وی بی ای است. در واقع پاسخ ساده است. VBA زبانی است که برای نوشتن ماکرو مورد استفاده قرار می گیرد؛ درست به همان شکلی که از زبان فارسی برای نوشتن این مقاله استفاده شده است.

قانون طلایی #1 برای یادگیری VBA و ماکرونویسی در اکسل

پس از اینکه چند درس اول یادگیری VBA که در روزهای آینده ارائه خواهد شد را فراگرفتید، میتوانید به راحتی کدهای مورد نیاز خود را از اینترنت کپی کنید و مورد استفاده قرار دهید! اما کپی کردن صرف کدها از اینترنت نمیتواند کمکی در یادگیری VBA به شما کند. در همین ابتدا قانون طلایی اول یادگیری VBA را به یاد داشته باشید که:

“اگر مجبور به کپی کردن کدهایی از منابع مختلف هستید که مفهوم آنها را درک نمی کنید، حتما به جای Paste کردن، کدها را به صورت دستی تایپ کنید”

اگر تا اینجای کار از آموزش ها خوشتون اومد توصیه می کنم برای آموزش بیشتر می تونید دوره برنامه نویسی وی بی ای شامل 12 ساعت فیلم آموزشی رو از لینک زیر تهیه کنید:

دوره آموزشی برنامه نویسی VBA در اکسل (سطح یک)

فهرست مطالب دوره آموزش ماکرونویسی و VBA در اکسل

نحوه فعال کردن تب Developer

در اولین قسمت از آموزش ماکرونویسی و برنامه نویسی VBA در اکسل نحوه فعال کردن تب Developer در نرم افزارهای office را ارائه خواهیم کرد.

پنجره Visual Basic Editor | شروع برنامه نویسی VBA

Visual basic editor همان محلی است که در آن کدهای وی بی ای وارد میشوند یا کدهای مربوط به یک ماکرو ضبط شده قرار می گیرند. visual basic editor در درون تب developer اکسل قرار دارد

ضبط ماکرو در برنامه نویسی VBA

همانطور که در درس های گذشته در زمینه برنامه نویسی VBA گفتیم روش های مختلفی برای وارد کردن کدهای ویژوال بیسیک وجود دارد. در این مطلب نحوه ضبط ماکرو در کدنویسی VBA را بررسی میکنیم.

ساختار کدنویسی در برنامه نویسی VBA

کدهای وی بی ای (VBA) دارای ساختار مشخصی است که با فهم این ساختار درک کدهای نوشته شده و همچنین نوشتن کدهای ویژوال بیسیک بسیار ساده تر خواهد شد.

کار با محدوده ها در vba|انجام عملیات Copy، Cut، Select و ... بر روی محدوده ها

درک نحوه کار با سلول ها و مفاهیم در برنامه نویسی VBA نیز از اهمیت فوق العاده ای برخوردار میشود. در این قسمت نحوه کپی، کات، انتقال، انتخاب و … سلول ها و محدوده ها را بررسی میکنیم.

کامنت گذاری در برنامه نویسی VBA

در این قسمت از دوره آموزش رایگان برنامه نویسی VBA به یکی از مفاهیم اساسی در کدنویسی VBA که عموما کمتر به آن پرداخته میشود خواهیم پرداخت؛ اضافه کردن کامنت(Comment) در VBA

تنظیمات ضروری در برنامه نویسی vba

در این قسمت از دوره آموزش برنامه نویسی VBA در اکسل، به تنظیم ابزارها و فراهم آوردن ویژگی هایی در محیط Visual basic editor میپردازیم که باعث میشوند کار شما در کدنویسی بسیار ساده تر شود و در نتیجه کارایی و سرعت شما افزایش یابد.

تعریف متغیر در ماکرونویسی

متغیرها قطعه هایی از کد هستند که ما را ذخیره اطلاعات و اشیاء یاری میکنند. اساسی ترین مشخصه های متغیرها عبارت هستند از :…

مفهوم حلقه در برنامه نویسی vba

حلقه (loop) یک عمل مشخص را چندین و چندبار تکرار میکند. هربار که عمل مورد نظر تکرار میشود، چیزی در حلقه تغییر میکند در نتیجه فعالیت در حال تکرار هربار با دفعه قبل مقداری تفاوت خواهد داشت

متغیرشی (object variable) در برنامه نویسی vba

در مطلب مربوط به نحوه استفاده از متغیرها در ماکرونویسی، اشیاء به عنوان نوعی از متغیر در نظر گرفته شدند. با این وجود که این نوع دسته بندی کاملاً قابل قبول است، اما در این مطلب ما متغیرهای اشیاء را با جزئیات بیشتری مورد بررسی قرار خواهیم داد.

مفهوم حلقه در برنامه نویسی vba(قسمت دوم)

حلقه (loop) یک عمل مشخص را چندین و چندبار تکرار میکند. هربار که عمل مورد نظر تکرار میشود، چیزی در حلقه تغییر میکند در نتیجه فعالیت در حال تکرار هربار با دفعه قبل مقداری تفاوت خواهد داشت

استفاده از شرط در برنامه نویسی VBA

همانطور که در فرمول نویسی های اکسل احتیاج به توابع شرطی بر هیچ یک از ما پوشیده نیست در برنامه نویسی VBA و ماکرونویسی نیز در بسیاری از موارد نیاز با استفاده از مقادیر منطقی و محاسبات شرطی داریم. در این مطلب نحوه استفاده از شرط در ماکرونویسی را بررسی کرده ایم.

ادامه مطالب در حال آماده سازی و تکمیل است …

دوره آموزش ویدئویی ساخت داشبورد در اکسل شامل 45 ساعت فیلم آموزشی

برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید. 

مشترک شدن
Notify of
guest

179 نظرات
نظردهی درون متنی
مشاهده همه نظرات
هامان

سلام و خسته نباشید من در VBA یک کد نوشتم که وقتی RUN میکنم اجرا میشه میخوام این کد رو بصورت یک فایل اجرایی دربیارم که در هر کامپیتری اجرا شود باید چیکار کنم؟

تایباد

درودبرشما
برای فراخوانی کدی در حین اجرای کد اصلی بدون اینکه متغیرهای اصلی تغییر کنند. چه باید کرد.

رضا

با عرض سلام و خسته نباشید من يه مشكلي در تهيه صورت لیست و چاپ داشتم و اون هم اين كه مي خواهم اطلاعات يك شيت نياز به پرينت افقي دارند و بعضي ديگر نياز به پرينت عمودي ، چگونه مي توان از در يك شيت كه حاوي فرضاً دو صفحه اطلاعات است دو نوع پرينت مختلف افقي و عمودي پشت سر هم چاب گرفت ؟ صفحه اول پرينت شيت 1 رو افقي و صفحه دوم پرينت همان شيت 1 رو عمودي تنظيم كرد كه در زمان پرينت گرفتن، پشت سر هم چاپ و شماره صفحه ها هم اتوماتيك وار… مطالعه بیشتر »

نیما

سلام قسمت دهم تا هفدهم فیلمهای آموزش رایگان ماکرونویسی در اکسل را باید در دوره آموزش برنامه نویسی vba در اکسل خریداری کنیم ؟ چون در سایت بارگذاری نشده اند

علی رحمانی

سلام وقت بخیر فایل اکسلی دارم که در سلولهاش مقادیری وجود داره که هایپرلینکه یه فرم ایجاد کردم که شامل چند تکسباکسه چطور میشه مقادیر این سلولها رو وارد این تکسباکسها کرد به صورتی که هایپرلینکهای آنها نیز همچنان وجود داشته باشه و در تکسباکسها هم قابل اجرا و لینک باشه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

m m

سلام
چگونه داده های داخل کومبوباکس و یا تکست باکس طراحی شده در وی بی ای را با اسکرول موس بالا و پایین کنیم؟

kamrali

وقتتون بخیر . رزولوشن فیلمهای نمونه دوره ، پایین است . آیا در صورت خرید ، فیلمها با کیفیت بالاتر در دسترس هستند ؟

جواد

ممنون از لطفتون عالی بود

محمد

ممنون که این آموزشهای مفید و جامع رو یکجا به صورت سریال قرار دادین حتی اون کسی که چیزی از اکسل و ماکرو نویسی نمیدونه ولی اشتیاق زیادی به یادگیری دار بتوه ازشون استفاده کنه. منتها اگه یه جای بهتر ویدیو هارو آپلود میکردین بهتر بود.این سایت تماشا با خودشم قهره انگار!

N CH

فکر میکنم اشکال از این جا باشه که دو تا سلولی که در شیت های مختلف هستند و قراره عین هم باشند
از طریق کپی کردن مقدارشون رو برابر قرار دادم نه اینکه مستقیما در نظر بگیرم که با هم برابر باشند

179
0
هر سوالی دارید می تونید بپرسید!x