5/5 - (8 امتیاز)
در موارد بسیاری اتفاق می افتد که داده های مورد نظر برای اتصال به پاور کوئری بر روی شیت های اکسل و در درون جدول های معمولی اکسل قرار دارد. پاور کوئری اکسل برای کاربران امکانی را مهیا کرده است که با اتصال به یک جدول اکسل و فراخوانی داده های درون آن، پردازش های لازم بر روی آن صورت گیرد. همچنین در صورتی که در آینده تغییراتی در داده های جدول اکسل رخ دهد، با یک بار تازه سازی(Refresh) اتصال، این تغییرات بر روی کوئری ایجاد شده نیز صورت می پذیرد.

اتصال به جدول های اکسل شاید ساده ترین کاری باشد که توسط پاور کوئری انجام میگیرد. برای اتصال به یک جدول در پاورکوئری کافیست گام های زیر را طی کنید. البته در نسخه های متفاوت اکسل، تفاوت های اندکی در روش انجام این کار وجود دارد  و ما تلاش میکنیم توضیحات مربوط به نسخه های مختلف را در همین مطلب ارائه کنیم.

آموزش تصویری نحوه اتصال به جدول اکسل در پاورکوئری

نسخه 2016 و 2019 اکسل

  1. یکی از سلول های درون محدود داده خود را انتخاب کنید.
  2. در تب Data، گزینه From Table/Range را انتخاب کنید.
  3. در صورت نیاز میتوانید در پنجره From Table دکمه انتخاب محدوده را کلیک کنید و محدوده جدول مورد نظر خود را برای پاور کوئری مشخص کنید و Ok را بزنید.اتصال به جدول اکسل در پاورکوئری
  4. در صورتی که محدوده یا جدول شما دارای عنوان است میتوانید تیک مربوط به My table has headers را انتخاب کنید.
  5. در قسمت Query editor، گزینه close&load را انتخاب کنید.

نسخه های 2010 و 2013 اکسل

  1. یکی از سلول های درون محدوده داده خود را انتخاب کنید.
  2. در تب Power query، گزینه From table را انتخاب کنید.اتصال به جدول اکسل در پاورکوئری
  3. در صورت نیاز میتوانید در پنجره From Table دکمه انتخاب محدوده را کلیک کنید و محدوده جدول مورد نظر خود را برای پاور کوئری مشخص کنید و Ok را بزنید.
  4. در صورتی که محدوده یا جدول شما دارای عنوان است میتوانید تیک مربوط به My table has headers را انتخاب کنید.
  5. در قسمت Query editor، گزینه close&load را انتخاب کنید.

نکته:

در صورتی که محدوده داده شما به صورت یک محدوده دارای نام تعریف شده است، یا اینکه به صورت یک جدول اکسل است، پاور کوئری به صورت اتوماتیک، کل محدوده را تشخیص میدهد و آن را وارد query editor میکند. داده های غیر جدولی نیز زمانی که وارد پاور کوئری شوند به صورت اتوماتیک به حالت جدول تبدیل میشوند.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

فیلم و دوره رایگان آموزش پاور کوئری در اکسل و پاور بی آی

مشترک شدن
Notify of
guest

2 نظرات
نظردهی درون متنی
مشاهده همه نظرات
مریم

سلام برای 50 شیت هرکدام 40 سطر ، تیبل ساختم که 1000 سطر خروجی داد. یعنی قسمتی از داده ها فراخوانی نشده است. راه حل را میفرمایید

امیر دایی

سلام
قطعا فرایند رو اشتباه انجام دادید. قبل از اینکه با پاور کوئری شروع به کار کنید، 2ساعت وقت بذارید و آموزش های زیر رو ببینید.
آموزش پاور کوئری در اکسل